Вчора 6
Сьогодні 5
Завтра 20
Розгорнути Згорнути

Головний тренер збірної України підбив підсумки найуспішнішому чемпіонату Європи за останні 5 років

Дуброва зізнався, що у планах було взяти 2 медалі
30 квітня 08:52
Головний тренер збірної України підбив підсумки найуспішнішому чемпіонату Європи за останні 5 років
Фото: НОК України

Головний тренер збірної України з дзюдо Віталій Дуброва прокоментував виступ на чемпіонаті Європи-2024 та поділився подальшими планами:

У цілому виступ вважаю задовільним. Можливо, трішки більшого очікували від Богдана Ядова, від дівчат у категорії 78 кг. Але потрібно розуміти, що чемпіонат Європи – великі змагання, великий форум. Плюс це олімпійська кваліфікація. Трішки не вистачило до нагород дівчатам, Богдану Ядову та Артему Лесюку. У цілому планували дві нагороди, але золото, по два п'ятих і два сьомих місця, набрали рейтингових балів. Вважаю це пристойним і гарним виступом.

До чемпіонату світу залишилося вже мало часу, він пройде з 19 до 24 травня в Абу-Дабі. 6 травня ми заїжджаємо на олімпійську базу в Конча-Заспу готуємося. За винятком трьох спортсменів, які будуть боротися на турнірах у Душанбе та в Астані – Свідрак, Савицький та Балєвський. Саме вони зберігають ще шанси на олімпійські ліцензії. Вони поїдуть і будуть у змагальному режимі підходити до чемпіонату світу. Решта будуть готуватися разом з командою.

Нагадаємо, що українці показали найкращий результат у медальному заліку за останні 5 років.

Джерело: suspilne.media Олег Шумейко-молодший
Рейтинг:
(Голосів: 1)

Коментарі 0

Увійти
Залишати коментарі на сайті дозволяється тільки при дотриманні правил.

Букмекер місяця